Over ons

De oprichting

Yves Vandeputte zat al van kleins af te spelen in de zandbak met graafmachines en bouwde torens met blokken om die dan daarna terug af te breken. Zijn passie heeft hij dus al vroeg gevonden. Het zal je dan ook niet verwonderen dat Yves Vandeputte al bijna 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector. In 2010 richtte hij zijn eigen bedrijf “Vadegro” op.

Wat startte als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een grote speler die actief is in West- en Oost-Vlaanderen. Ook het team is vandaag niet meer zo klein, maar is wel nog steeds een fantastische, samenhangende groep. Zaakvoerder en medewerkers kunnen altijd op elkaar rekenen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Kortom, bij Vadegro zit de sfeer goed!

Wij staan je bij voor al je projecten!

Heb je een project in regio Zwevegem? Neem contact op met ons via info@vadegro.be of bel naar 056 64 72 12. We bespreken samen je plannen en staan altijd voor je klaar met advies. We bieden een persoonlijke service en informeren je graag. Vraag hieronder meteen een vrijblijvende offerte aan.

Troeven

Werken met Vadegro

Vakkundig

Kwaliteit staat bij ons centraal. Ons vakkundig team is pas tevreden als de klant dat ook is.

Opgeruimd staat netjes

Zijn de werken afgelopen? We zorgen dat alles net en opgeruimd is.

Professioneel advies

Vadegro staat altijd voor je klaar met advies. Onze professionals weten als de beste hoe ze een project in goeie banen moeten leiden.

Klantgerichte service

We garanderen een stipte, complete en uiterst correcte service.